avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită scoatere imobil la vanzare
Discuție deschisă în Executare silită

scoatere imobil la vanzare

buna seara,daca sunt executat silit banca imi poate scoate locuinta la vanzare? sau inai e poprirea,bunurile casnice apoi locuinta,multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:23, 31 Octombrie 2011
Ramane la latitudinea bancii ,daca datoria este mare atunci este posibil ca sa inceapa cu locuinta executarea silita.
Creditorul poate alege cum sa faca executarea silita . Daca e o suma mare se face pe imobil.
despre ce suma vorbim?
3500 asta e suma
Indiferent de valoarea creantei creditorul este cel care alege forma de executare, el poate opta concomitent pentru toate cele trei forme: poprire, mobiliara si imobiliara.

Alte discuții în legătură

Poprire pe pensie gheorghe67 gheorghe67 am o poprire pe pensie pentru un credit ,mi a venit de la executor sa ma duc sa dau o declaratie cu bunurile mobile si imobile pe care le am .apartamentul este ... (vezi toată discuția)
Executare silita coplatitor e.ladislau e.ladislau Va scriu in calitate de coplatitor al unui credit ipotecar, ratele la credit nu au mai fost platite iar banca care a acordat imprumutul a vandut creanta la o ... (vezi toată discuția)
Somatie executare top factoring de la executor judecatoresc lion06lion lion06lion Am primit o somatie de la un Executor judecatoresc in care se precizeaza ca daca nu achit in 48 de ore suma de 3500lei in contul Topfactoring va fi demarata ... (vezi toată discuția)