am o poprire pe pensie pentru un credit ,mi a venit de la executor sa ma duc sa dau o declaratie cu bunurile mobile si imobile pe care le am .apartamentul este donat la baiat ,l ar putea afecta in vreun fel executarea silita. daca se face poprire pe pensie deja de 3luni de ce mai au nevoie de bunuri mobile si imobile pentru ca suma datorata a fost numai de 6600de lei dar au majorat cu tot felul si a ajuns la 14000de lei.
Donația nu este opozabilă creditorului, dacă ați facut-o după contractarea creditului.
Nu au majorat nimic. Dvs ați luat un credit, creditul are ca și preți dobânda. Dacă nu vă respectați obligațiile de plată nu se stopează dobânda, dimpotriva, se mărește pentru că se adaugă și dobânda penalizatoare ( penalități).
Executarea silita se realizaeaz prin cele trei forme ale sale: poprire, urmarire imobiliara si mobiliara. Creditorul poate opta pentru cele trei variante concomitent nu neaparat separat in vederea stingerii creantei intr-un timp cat mai scurt posibil.
Am nevoie de un sfat
bogdy86
Am o descoperire de salariusi rata lunara nu am mai platit-o din luna ianuarie;am fost sunat de un reprezentant al bancii raiffaisen si mi-au spus ca daca nu ... (vezi toată discuția)