Buna ziua
Am o intrebare,la care va rog sa-mi raspunteti cu motivatii concrete.
Cineva a trimis un e-mail acuzator despre mine la o institutie publica.De la aceasta institutie am primit sesizarea respectiva care nu este semnata si are doar o adresa de e-mail.Proprietarul e-mailului zice ca n-a scris el asa ceva.Intrebarea este,Daca fac o actiune in instanta se poate dovedii cu exactitate daca a scris el sau nu?
Este vorba de o infractiune savarsita cu ocazia transmiterii acelui mesaj?Daca da, puteti depune sesizare la politia de proximitate si in situatia in care vor constata ca e cazul sesizarii cercetarilor penale, se vor face cercetari chiar daca nu se cunoaste autorul.Asa ar trebui sa se lucreze dar ,dat fiind importanta scazuta a spetei, nu aveti mari sanse sa aflati ceva.Insulta si calomnia nu sunt incriminate iar pt. denigrare, e nevoie sa aveti 2,3, martori si actele de denigrare sa fie savarsite in public.
Insulta si calomnie
flodin47
Santem doi mostenitori si datorita neintelegeri am introdus actiunea de partaj succesoral.Cand sora mea a auzit de aceasta actiune a inceput prin sat sa ma ... (vezi toată discuția)