avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Act de vanzare cumparare a unei parcele de pamant pe ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Act de vanzare cumparare a unei parcele de pamant pe numele unui minor

Bunicii doresc ca sa lase o parte din pamantul lor pe numele unui minor(nepot). Pentru ca actele de mostenire pot fi atacate de altii, doresc act de vanzare-cumparare. Se poate face vanzarea catre un minor, cu parintele drept reprezentant legal? Si ce implica acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Roland Mindrila , Avocat 11:35, 24 Octombrie 2011
Consultati notarul din zona!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire in privinta contractului de vanzare-cumparare si a actului de donatie maria_miralena maria_miralena Buna ziua, X este vaduva si are 2 copii: o fata si un baiat. Baiatul este divortat, nu are copii si este cetatean al altei tari, renuntand la cetatenia ... (vezi toată discuția)
Succesiune buna ziua.va rog,un raspuns. pot parintii mei sa-mi ... marinapauna marinapauna Succesiune Buna ziua.Va rog,un raspuns. Pot parintii mei sa-mi faca act de vanzare cumparare pe tot ce au,eu fiind unicul lor copil in viata? Fratele meu,a ... (vezi toată discuția)
Contract v/c, donatie sau alta cale, daca beneficiarul e minor? negue_c negue_c Buna ziua si La Multi Ani! Dupa cum am scris in titlu, va rog sa ma sfatuiti cu privire la cea mai buna cale de urmat in urmatoarea situatie. Cam incurcata, ... (vezi toată discuția)