salutare. am vazund acum 3 saptamani o masina unui avocat... am fost de acord sa faca orice test cu masina, sa o puna pe ce tester vrea el,etc. astazi ma suna si imi spune ca are probleme cu volanta si ca a bagat peste 1000 si cv de euro in masina cerandu=mi si mie o treime din suma. daca refuz el s-a sesizat sa ma dea in judecata pt. ca el crede ca eu i-am dat masina cu probleme. macar de as fi avut si eu habar. cine si ce poate castiga din treaba asta?
daca a facut testerul si a iesit OK, chiar daca va da in judecata, nu prea are sanse de castig, daca si dvs va puneti avocat.. iar daca nu a facut testerul atunci e vina lui si se cheama ca a cumparat masina asa cum a fost si isi asuma raspunderea.. dar daca va da in judecata, in mod cert va trebuie un avocat bun
la tester a iesit ok si a putut testa orice a vrut el. nah chiar daca as fi stiut ca are cv defect si nu ias fi spus putea sa verifice el.. ce treaba am eu.?doar nu l-am fortat sa cumpere masina.
buna ziua ,stai linistit dragul meu ca nu o sa se intample nimik tu ai facut o vanzare legala mai ales ca tipul este avocat ,el cauta sa sperie ,totul a fost legal ia i dat actele ti a dat bani mai ales ca a si testa o:surrender:cine stie ce a facut el cu masina ,poate a forjat o ,a schimbat piese ,a lovit pe cineva si a fugit n n n lucruri ,acum tu ce sa faci sa l despagubesti pe el?ii spui ca din momentul cand a semnat contractul a fost de acord cu masina cu starea in care se afla doar nu a fost legat la ochii,si nu a semnat fortat nu?lasa l sa vb ii spui ca sa faca ce vrea ,si chiar daca te da in judecata nu are niciun castig pt ca este un auto s-h la mana a doua,uzat ,folost fara garantie=D>