avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Sunt într-o situatie complicata, am fost ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Sunt într-o situatie complicata, am fost oprit de ...

Bună ziua! Sunt într-o situatie complicata, am fost oprit de catre politist pentru un test antidrog, eu nu am consumat nimic in ultimele 3-4 saptamani. Acum 3-4 saptamani am fumat cu prietenii la o petrecere marihuana. Pe tester mi-a iesit benzodiazepines eronate, dar tot a trebuit sa merg la sange si urina ca sa dovedesc ca nu am consumat. La testul pe care l am facut la urina am iesit pe 0 la benzodiazepines dar mi-a iesit matihuanna. Ce pot pății ? Avand in vedere ca nu am condus sub influenta ei?
Cel mai recent răspuns: Avocat Iofcea-Țiu Maria-Cristina , Avocat 19:12, 28 Noiembrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna seara!

Ati dat vreo declaratie pana acum?
Luati legatura cu un avocat, va va explica acesta ce puteti face.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am fost oprit de brigada poliției rutiere în bucurești, ... Albert.albert Albert.albert Bună ziua, am fost oprit de brigada poliției rutiere în București, domnii polițiști mi-au făcut un test antidrog, rezultatul fiind pozitiv, după am ... (vezi toată discuția)
Condus sub influenta substantelor interzise buna ziua in urma ... Stefan Nechifor Stefan Nechifor Condus sub influenta substantelor interzise Buna Ziua in urma cu 3luni am fost oprit in trafic si testat cu aparatul etilotest rezultatul 0 Dupa acest test ... (vezi toată discuția)
Permis retinut fara drept de circulatie Edwin12 Edwin12 Buna ziua , Acum doua saptamani mi a fost retinut permisul fara drept de circulatie , intamplarea a avut loc in Bucuresti , eu fiind din Constanta Eram ... (vezi toată discuția)