avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Pt deschiderea unui magazin on-line care este cea mai ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Pt deschiderea unui magazin on-line care este cea mai buna forma legala : SRL, PFA, II, etc

Doresc sa-mi deschid un magazin on-line si ma intereseaza care este cea mai buna varianta legala pt asa ceva : SRL, PFA, II - in afara dezavantajului ca in cazul PFA sau II o sa apara pe factura numele meu

Mersi,
Angel R
Cel mai recent răspuns: AngelR , utilizator 11:13, 8 Noiembrie 2011
La PFA si II singurul dezavantaj este faptul ca vei raspunde chiar cu patrimoniul propriu in cazul unor probleme (impozite si taxa, datorii la furnizori, etc)..
Cel mai bine infiintati un srl platitor de tva si de impozit pe profit 16%. Succes!
Multumesc pt raspunsuri

pentru inceput poate fi si neplatitor de TVA; pe parcurs, in functie de cifra de afaceri, poate sa-si schimbe vectorul fiscal
Intrebare de baraj : unde pot gasi o contabila buna in Bucuresti care pt un pret rezonabil sa-mi dea cateva sfaturi si bineinteles sa-mi faca toate treburile contabilicesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozite la pfa FodorLaszlo FodorLaszlo Buna seara, Sunt nou in domeniu si mi-ar placea sa ma lamureasca cineva cu cifre exacte la cum functioneaza PFA-ul. Vreau sa deschid un PFA cu prestari ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma ContSters304123 ContSters304123 Buna ziua, As dori sa deschid o firma ( curatatorie tapiterie auto , polish auto), insa as vrea sa stiu sa o inregistrez ca P.F.A sau S.R.L. As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Srl vs pfa ! PaulBogdan PaulBogdan Buna ziua - detin un SRL cu doua magazine de imbracaminte/incaltaminte, un angajat +patronul. Am o linie de credit in desfasurare ( ipoteca pe casa) si un ... (vezi toată discuția)