Va rog sa ma ajutati cu raspunsurile d+stra profesioniste si va multumesc din suflet pt acest SAIT.Sotul meu amurit acum un an si avea in grija pe mama lui care era vaduva dupa moartea tatalui .Nu s-a dezbatut suuccesiunea.Acum copilul meu mai mare imi face probleme cu soacra care are 86ani este bolnava si are nevoie de ajutorul meu.Baiatul meu care este MEDIC VETERINAR si nu mai are nimic dupa moartea tatalui nici servici s-a insurat si atrecut la o secta dubioasa in care era si ea cred ca se consuma si droguri acolo dar ce ma doare pe mine ca nu ma lasa sa intru in curtea soacrei eu locuiesc la oras s-a facut stapan acolo nu lasa pe nimeni sa intre nici pe fratele lui a inceput sa vanda terenuri de ale lui soacra dupa ce i-a terminat banii de inmormantare ;in fiecare luna pensia este la el.Precizez ca atunci cand vine la oras pune un lacat mare pe poarta sa nu intre nimeni ;i-a luat buletinul dupa ce a dus-o la notar si i-a facut cu forta procuri ca sa vanda rand pe rand totul.Va rog sunt disperata si pt soacra ca nu are ce manca si o tine inchisa toata ziua si pentru ce vinde baiatul meu de acolo si toata situatia ma pune la pamant.Precizez ca am apelat la POLITIA din comuna si au refuzat de fiecare data cu pretextul ca nu este de competenta lor sa mergem in instanta.Vafoarte multumesc oameni buni si cu suflet de la DUMNEZEU.
buna ziua.
dvs. nu aveti din punct de vedere legal nici un drept sa interveniti in acel imobil .
concret de unde aveti dvs. aceste informatii ?? avand in vedere ca soacra locuieste intr-o comuna iar dvs. la oras? ce va face sa credeti ca fiul dvs. se poarta astfel cu soacra dansului ?
in fond, este problema sotiei fiului dvs.,ca nu intervine in nici un fel, daca situatia reala este cea prezentata de dvs.
Dle avocat ma asteptam la un raspuns juridic- profesionist nu sa lasam o femie batrana sa moara de foame cineva sa-i ia si pensia.Eu stiu ca nu am nici un drept succesoral acolo dar nici sa-mi ajut soacra nu am?Fratele lui nu are acolo nici un drept succesoral?Dupa sfatul Dtra asa reiese sa stau ddeoparte si fiul meu sa-si bata joc de toata agoniseala soacrei de o viata;
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Mostenire
morosa
buna ziua .socrul meu a murit acum in un an sotul meu este singur la parinti si stam cu mama sa .actele pe casa sunt pe amandoi .vreau sa stiu ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Mostenire
alisia
buna ma numesc andrea si av vrea sa ma lamuriti cu ceva lucruri daca se poate.soacra mea ar dori o lamurire .uitati care este problema.mama ei ar vrea sa ... (vezi toată discuția)