Buna ziua,
Am cateva nelamuriri vizavi de procedurile care v-or urma procesului de fond.
Am avut un proces cu compania la care am lucrat si de unde am fost concediata. Am castigat procesul. Acum prima intrebare este : in cat timp primesc decizia cu care ma pot duce la angajator sa ma reincadreze ? Ma pot deplasa la tribunalul Bucuresti pentru a imi ridica decizia?
Cum pot sa aflu daca angajatorul a facut recurs,doar dupa ce trec cele 10 zile de la pronuntare si la fel primesc acasa o citatie sau ma pot interesa la arhiva tribunalului.
Multumesc pentru raspuns!
Intrebarea am formulat-o gresit,eu vroiam sa stiu daca am sanse sa primesc primul termen pentru recurs anul acesta.
Noi,eu si avocatul meu,speram sa se termine la primul termen,sa nu il mai lungim.
Credeti ca am sanse?
Buna ziua,
As dori sa va intreb care este data care se ia in considerare pentru recurs,data cand se pune la posta sau data postei cand se primeste recursul?
Exista posibiliatea ca recursul sa fie respins pentru tardivitate fara sa se mai judece,adica fara sa se mai dea termene,sau trebuie sa ajunga in instanta iar noi sa cerem anulare pentru tardivitate?
data la care s-a depus recursul la posta.
da daca nu este depus in 10 zile de la comunicare.
ce trebuie sa va spun este ca , daca verificati pe portalul instantelor veti constata ca 60% dintre recursuri in Bucuresti sunt admise....prin umare nu pot spune ca sunt de acord cu parerea colegilor ca sansele ar fi minime....