avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general eliberare echipamente din service
Discuție deschisă în Contabilitate în general

eliberare echipamente din service

Stie cineva o baza legala care sa reglementeze modul de eliberare a echipamentelor din service? Suntem o s.c. si vrem sa introducem in procesul verbal pt. echipamentele intrate la noi pentru reparatii, urmatoarea nota: ''neridicarea echipamentelor in termen de 30 de zile de la data notificarii in scris privind finalizarea reparatiei absolva societatea noastra de orice raspundere, echipamentele fiind considerate abandonate'' . Vrem sa evitam aglomerarea cu echipamente pe care beneficiarii nu mai vin sa le ridice din diverse motive. Exista vreo lege sau reglementare care sa ne interzica aplicarea acestei conditii?

Alte discuții în legătură

Neridicarea produsului de catre client din service ctarnoveanu ctarnoveanu Buna ziua. In calitate de vanzator produse electrocasnice vreau sa ma lamuresc in legatura cu o problema. M-am intalnit cu acest caz recent si nu am stiut cum ... (vezi toată discuția)
Debarasare mobila si lucruri ramase de la fostul proprietar Seb O Seb O Buna ziua, Am cumparat un apartament si prin contract proprietarul a avut la dispozitie un termen de 45 zile pentru a il elibera de bunuri mobile. Cele 45 ... (vezi toată discuția)
Obligativitate sau nu pentru nota de lichidare Gabriela Mitroi Gabriela Mitroi Buna ziua, In urma multor nereguli pe care le-am sesizat la locul meu de munca si avand in vedere ca problemele postate pe forum privind legislatia muncii ... (vezi toată discuția)