avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Functionar public amenintat cu bataia!
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Functionar public amenintat cu bataia!

In cadrul unei sedinte de consiliu local un functionar public participant ca invitat a fost amenintat de unul dintre consilierii locali cu bataia. Care este sfatul dumneavoastra cu privire la aceasta speta???

Multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 17:58, 25 Octombrie 2011
sa depuna plingere la politie. in mod sigur exista martori care sa confirme fapta.
se stie lucrul acesta dar acel consilier face parte din arcul guvernamental si nu se cunoaste sansele de reusita a acestei plangeri
pe acest principiu sa stea acasa, ascuns sub pat.
:) sfatul meu sincer...e sa-l prinda la intuneric pe consilier, sa-i puna patura pe cap si sa-i dea un pup.(asta daca tot cereti un sfat).altminteri, fapta consilierului se numeste ultraj si e penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comportamentul unui presedinte de sedinta in cadrul consiliului local MARCEL MOLNAR MARCEL MOLNAR daca un presedinte de sedinta a unui consiliu local are un comportament neadecvat, tipa, da cu pumnul in masa atunci cind un consilier incearca sa spuna ceva ... (vezi toată discuția)
Amenintari prin telefon si calomnie claudia20 claudia20 buna ziua,am 20 de ani locuiesc in bucuresti,acum 2 luni am avut o altercatie cu o vecina de etnie rroma din cartierul meu,acesta credea ca eu as fi ... (vezi toată discuția)
Amenintata,santajata,invinetita de fostul iubit pivoine2009 pivoine2009 buna seara,am varsta de 22 d ani,studenta,,,mam despartit de iubit cu care am fost 3 ani...motivul despartirei-neintelegeri certuri si altele eu dupa 2 ... (vezi toată discuția)