avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... master stiinte penale si criminalistica
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

master stiinte penale si criminalistica

buna!am si eu o intrebare.se pot face 2 mastere in acelasi timp? termin anul asta facultatea de drept si vreau sa continui cu un master in stiinte penale la facultatea de drept in bucuresti, dar ma intereseaza foarte mult si un master de criminalistica aplicata care este oferit de academia de politie al.i.cuza.la masterul de criminalistica respectiv nu se percepe taxa de scolarizare, eu de aici inteleg ca este doar cu locuri la buget...am dreptate?sunt vreo 50 de locuri decat, dintre care vreo 25 cu bursa...oricum, sa zicem, daca la stiinte penale intru la buget, asta inseamna ca nu mai pot face si masterul de criminalistica de la academie? se aplica regula cu facultatile? nu ai voie sa faci 2 facultati la buget? cum se procedeaza exact?
Cel mai recent răspuns: gh_liviu , utilizator 09:54, 26 Octombrie 2011
Bună ziua!
Și eu mi-am făcut masteratul tot în științe penale, și am avut loc la buget. Disertația mi-am susținut-o anul acesta, și am avut aceeași problemă, în sensul că am vrut să încep un al doilea masterat (cu excepția faptului că acesta era succesiv, și nu concomitent cu primul). Nu s-a putut. Statul nu subvenționează decât un masterat, și mi s-a cerut să dau o declarație cum că nu am mai beneficiat de subvenții din partea statului pentru studii postuniversitare (declarație pe care nu am putut să mi-o asum, vezi falsul în declarații...). Din păcate, în cazul meu, nu erau locuri decât la buget (am vrut să plătesc, și nu s-a putut!!!!). Ca să concluzionez, în mod sigur, unul dintre masterate îl veți plăti.
Poti sa faci cate masterate vrei concomitent (in acelasi timp). Nu exista nici o prevedere contrara care sa interzica acest lucru (poate nu stiu eu). Doar unul poate fi subventionat de stat.
Ultima modificare: Joi, 27 Octombrie 2011
Ares-3, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Master criminalistica in bucuresti? ot20mat ot20mat ce mastere pe criminalistica pot urma in bucuresti? eventual chiar si curs postuniversitar.... dar strict pe aceasta specializare. si in 2009.. de fapt cat ... (vezi toată discuția)
Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)
Dreptul de subventie pentru studii la stat Cody69 Cody69 Buna ziua. Am urmatoarea problema.I anul 1990 am fost admisa la Facultatea de Limbi straine , Universitatea Bucuresti dar nu am terminat ciclul de studii , am ... (vezi toată discuția)