avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

Aveţi idee dacă în cazul unei societăţi a cărei activitate a fost
suspendată pe o perioadă de 3 ani, începând cu martie 2011, se mai
depune Revisalul în varianta nouă sau până la expirarea termenului de
suspendare nu mai trebuie făcut nimic?
Mulţumesc anticipat.
ªt. R.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:31, 24 Octombrie 2011
Daca aveti activitatea suspendata inseamna ca nu aveti nici un salariat deci nu mai e nevoie sa depuneti revisalul.
StefanRSC a scris:

Aveţi idee dacă în cazul unei societăţi a cărei activitate a fost
suspendată pe o perioadă de 3 ani, începând cu martie 2011, se mai
depune Revisalul în varianta nouă sau până la expirarea termenului de
suspendare nu mai trebuie făcut nimic?
Mulţumesc anticipat.
ªt. R.

Daca aveti salariati ai caror c.i.m. sunt supendate atunci va trebui sa depuneti revisal. In cazul in care nu mai aveti deloc salariati nu se depune REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

C.o. fara plata -revisal silvia99 silvia99 d.p.d.v al angajatorului- cum se inregistreaza in revisal concediul fara plata? in cazul unei angajate care pleaca in strainatate 2-3 luni multumesc! (vezi toată discuția)
Revisal 2011 anny2007us anny2007us Am o angajata care este in concediu pentru crestere copil. Pentru a o putea prelua din Revisalul anterior i-am redeschis contractul. Odata introdusa in ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata de o zi in noul revisal popanaid popanaid Am cativa angajati care au avut numai 1 zi de concediu fara plata. ex: 20 apr. Trec data de inceput suspendare 20.04, data de sfarsit tot 20.04, dar nu ma ... (vezi toată discuția)