avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 367 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL fara punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL fara punct de lucru

Pot avea activitate pe firma daca sediul social este fara activitate si nu exista punct de lucru? As vrea ca sediul social sa fie stabilit la sediul unui birou de avocatura care ofera asemenea servicii. Ce parere aveti?

Detalii: Vreau sa infiintez SRL (PFA e exclus) in domeniul software/webdesign. Daca de contabilitate se ocupa o firma pe baza de contract, iar angajat voi eu insumi cu precizarea in contractul individual ca lucrez la domiciliu conform art. 105 codul muncii, ce activitati se presupune ca ar mai trebui sa se desfasoare la sediul social sau punctul de lucru?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 09:57, 1 Octombrie 2008
buna ziua . in cazul in care nu merg la O.R.C. sa fac mentiunea de inregistrare a pt-ului de lucru in actu constitutiv actualizat .......etc. SI MERG DIRECT LA ADMINISTRATIA FINANCIARA A Sectorului sa declar pt. de lucru CE SE POATE INTAMPLA ? :">:(: VA ROG RASPUNDETI
de obicei punctele de lucru trebuiesc declarate mai intai la ORC si apoi la finante. Daca nu este inregistrat in registrul comertului el nu exista. nu va puteti autoriza activitatea la celelalte autoritati pentru ca nu aveti certificat constatator cu privire la autorizarea activitatii. Intr+un cuvant acel punct de lucru o sa functioneze ilegal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilire temporara sediu social srl la cab de avocat ContSters79137 ContSters79137 Am un client care imi solicita stabilirea temporara a sediul unei SC la sediul cabinetului meu. Aveti idee ce acte imi cere registrul comertului, in afara ... (vezi toată discuția)
Conditiile in care o societate comerciala este obligata legislativ sa aiba punct de lucru declarat? miki15 miki15 Am o societate comerciala ( S.R.L.) in registrata cu codul CAEN 3310 ( confectionare dinti artificiali).In ce conditii nu as fi obligata sa am punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen se poate atribui activitatii de birou? cristina.ivan cristina.ivan Buna ziua, Ce cod CAEN se poate atribui activitatii de birou pentru autorizare? Firma are sedii secundare unde se desfoara strict activitatile de birou, ... (vezi toată discuția)