in cele 2 expertize grafice s-a constatat ca semnatura din dreptul numelui meu nu este facuta de mine, parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a invinuitilor desi conf.art.216 CPP, procurorul de caz era obligat sa constate si celelalte infractiuni savarsite de invinuiti atat in timpul cercetarii penale cat si cele savarsite anterior avand in vedere faptele ca invinuitii s-au folosit de actul fals in 2 cazuri impotriva mea prin 2 dosare la 2 instante diferite, in timpul cercetarii penale au sustinut ca eu am semnat actul, desi nu au realizat ei semnatura, au avut un interes in realizarea falsului, deci au instigat la realizarea falsului sub semnatura privata. nu ar fi trebuit ca rezolutia procurorului de caz sa fie UP?
Conteaza foarte mult amanuntele spetei si motivatia procurorului.
Impotriva ordonantei de neincepere a urmaririi penale puteti face plangere, in termen de 20 zile de la comunicare, catre prim-procurorul parchetului, apoi dupa alte 20 zile la instanta de judecata.
NUP impotriva invinuitilor, nefiind intrunite elementele constitutive ale infractiunii, (legea penala, pericol social si savarsirea faptei cu vinovatie, nu este semnatura niciunuia dintre ei), procurorul desi a cunoscut ca actul falsificat a fost folosit de 2 ori, la 2 instante, declaratiile lor asupra faptului ca actul a fost semnat de partea vatamata, avand rapotrtul politiei, rezultatul expertizei!!!!!!
Reluare cercetare fals
DIX
In urma unei plangeri penale facute pentru fals si uz de fals s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de invinuit inainte de aintra in vigoare Noul Cod ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica
Nina1
Buna seara,
Pentru o persoana s-a dispus inceperea urmaririi penale ca invinuit pentru savarsirea infractiunii de fals intelectual si uzul de fals. Aceasta ... (vezi toată discuția)