avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... falsul si uzul de fals
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

falsul si uzul de fals

in cele 2 expertize grafice s-a constatat ca semnatura din dreptul numelui meu nu este facuta de mine, parchetul a dispus neinceperea urmaririi penale a invinuitilor desi conf.art.216 CPP, procurorul de caz era obligat sa constate si celelalte infractiuni savarsite de invinuiti atat in timpul cercetarii penale cat si cele savarsite anterior avand in vedere faptele ca invinuitii s-au folosit de actul fals in 2 cazuri impotriva mea prin 2 dosare la 2 instante diferite, in timpul cercetarii penale au sustinut ca eu am semnat actul, desi nu au realizat ei semnatura, au avut un interes in realizarea falsului, deci au instigat la realizarea falsului sub semnatura privata. nu ar fi trebuit ca rezolutia procurorului de caz sa fie UP?
Cel mai recent răspuns: mos 66 , utilizator 21:45, 24 Octombrie 2011
Conteaza foarte mult amanuntele spetei si motivatia procurorului.
Impotriva ordonantei de neincepere a urmaririi penale puteti face plangere, in termen de 20 zile de la comunicare, catre prim-procurorul parchetului, apoi dupa alte 20 zile la instanta de judecata.
Daca e vorba de fals intelectual in inscrisuri sub semnatura privata, nu este incriminat de actualul cod penal.
Ultima modificare: Luni, 24 Octombrie 2011
avvalentina, utilizator
NUP impotriva invinuitilor, nefiind intrunite elementele constitutive ale infractiunii, (legea penala, pericol social si savarsirea faptei cu vinovatie, nu este semnatura niciunuia dintre ei), procurorul desi a cunoscut ca actul falsificat a fost folosit de 2 ori, la 2 instante, declaratiile lor asupra faptului ca actul a fost semnat de partea vatamata, avand rapotrtul politiei, rezultatul expertizei!!!!!!
este un contract de vanzare (inscris sub semnatura privata)falsificat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare cercetare fals DIX DIX In urma unei plangeri penale facute pentru fals si uz de fals s-a dispus neinceperea urmaririi penale fata de invinuit inainte de aintra in vigoare Noul Cod ... (vezi toată discuția)
Procedura anulare acte, procedura pretentii in instanta civila Nina1 Nina1 1. Care este procedura pentru anulare acte in instanta civila? Un document poate fi anulat partial? - a fost intocmit un document ce contine doua semnaturi x ... (vezi toată discuția)
Incadrare juridica Nina1 Nina1 Buna seara, Pentru o persoana s-a dispus inceperea urmaririi penale ca invinuit pentru savarsirea infractiunii de fals intelectual si uzul de fals. Aceasta ... (vezi toată discuția)