avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum motivez lipsa de la proces?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum motivez lipsa de la proces?

Buna seara!
Peste doua saptamani sunt citat la judecatorie in calitate de parat, intr-un proces civil. Azi am fost diagnosticat cu o boala grava. De maine probabil voi fi spitalizat pe termen lung. Ce am de facut? Multumesc pentru eventualele sfaturi!
Cel mai recent răspuns: stepano , utilizator 21:27, 24 Octombrie 2011
sa va puneti un avocat care sa se ocupe...dumneavoastra trebuie sa urmati medicatia si sa va vedeti de sanatate....
iar daca situatia financiara nu va permite acest lucru, puteti solicita asistenta din oficiu
Trimiteti o cerere catre instanta, in plic recomandat cu confirmare de primire.Solicitati amanarea cauzei.Se poate acorda un singur termen in acest sens.Pentru urmatorul termen e bine sa mandatati pe cineva si sa semnati mandatul,procura, pana va internati.Ce speta este?
rezolutiune contract, incheiat pentru un imobil, din care am primit avans, iar cumparatorul reclamant nu mai vrea sa-mi achite diferenta, dar ma cheama in instanta. Eu oricum dispun de mai multe inscrisuri care dovedesc reacredinta reclamantului. dar oricum nu mi se pare corect sa-mi incarc copiii cu problema asta in timp ce eu ma lupt intre viata si moarte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort Enyya1 Enyya1 Buna seara! Ce se intampla daca, in cazul unui divort, martorul paratului nu se poate prezenta la data stabilita ? Cum va fi afectat reclamantul din acest ... (vezi toată discuția)
Sistare pensie intretinere constan constan Buna ziua, Fostul sot cere sistarea pensiei de intretinere pe caz de boala ,pe care am obtinut-o in instanta . Avand in vedere ca starea de nevoie s-a ... (vezi toată discuția)
Completare intampinare Martonze Martonze Buna seara, In procesul de stabilire vizita minor, unde am calitatea de parata, la urmatorul termen(de fapt primul din acest dosar) sunt citati martorii. Am ... (vezi toată discuția)