Pe data de 19 sepetembrie am semnat un contract cu o firma pentru termoizolarea apartamentului in care locuiesc. Am semnat in total 4 apartamente din bloc, fiecare contractul sau individual.
Firma ne-a asigurat ca in termen de 7 zile schela va fi montata in fata blocului insa acest lucru nu s-a intamplat nici pana astazi 24 octombrie.
Fiecare apartament din bloc a platit la semnarea contractului 50% din valoarea lucrarii care are un termen de 45 de zile pentru finalizare, termen dupa care firma intra in penalizari pentru fiecare zi intarziere.
Vreau sa stiu ce ar trebui sa facem? Reprezentantii firmei nu ne mai raspund la telefon. Ce solutie exista sa ne recuperam banii?
In baza documentelor incheiate,prin care executantul se obliga in termen concret sa demareze executia lucrarilor,sesizati oficial comisariatul garzii financiare
Functie de concluziile ,masurile dispuse de garda financiara,conditionat de raspunsul executantului,urmeaza sa analizati posoibilitatea recuperarii prejudiciului cauzat prin instanta de judecata