avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum verific ca executantul SRL a comandat piesele ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum verific ca executantul SRL a comandat piesele necesare prestatiei mele

Buna ziua,
-am platit avans unei SRL pentru a comanda piese si materiale necesare executiei unei lucrari pentru noi (persoane particulare)
-in baza unui contract de prestari servicii
-cum putem verifica ce s-a comandat pana acum pentru prestatia care s-a convenit? suntem intr-o situatie de blocaj si doar asa s-ar putea debloca (...)
-as dori sa fim asistati de un expert! INTREBAREA este ce fel de expert sa cautam: contabil, financiar, fiscal, executor, de la garda financiara, etc.?
Multumim anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: iesiredinindiviziune , utilizator 18:35, 31 Ianuarie 2012
Comisariatul Garzii Financiare nu pune la dispozitie experti
Daca unitatea in cauza nu probeaza comandarea pieselor,aveti dreptul sa sesizati oficial ANPC si Comisariatul Garzii Financiare local
Multumim!
Aici e vorba de un contract de prestari servicii, cu obligatii si drepturi de fiecare parte si cu ceva termene de executie. Puteti sa va faceti probleme doar daca au trecut primele termene si executantul nu si-a indeplinit obligatiile. Nu are ce sa caute garda financiara in aplicarea de contracte intre parti.
Multumim.
Noi am platit avans exact cat e prevazut in prima faza, el cere din nou bani.
Executia serviciilor nu a inceput. El nu mai are bani... (...). E ingrijorator.
Deci nu suntem in faza in care sa avem de plata, conform contract.
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
iesiredinindiviziune, utilizator
Daca e asa mergeti si discutati cu ei si cu contractul in mana. Si puteti sa redactati si un text scris: reclamatie prin care prezentati in mod ferm dar politicos situatia la care s-a ajuns si sa solicitati sa se reglementeze problema.
Ultima modificare: Duminică, 29 Ianuarie 2012
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

In problema noastra protectia consumatorului ar fi o solutie? iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune Buna ziua, -daca apelam la Protectia Consumatorului, ar fi o solutie? [b]Expunerea pe scurt a situatiei :[/b] -am platit avans unei SRL pentru a comanda ... (vezi toată discuția)
Avans fara onorarea comenzii. matabata matabata Buna ziua, Sunt Intreprindere Individuala. Am dat un avans (pt. o tabla de cupru), am primit o factura proforma + chitanta, dar comanda nu a mai fost ... (vezi toată discuția)
Service auto ContSters106188 ContSters106188 Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv... Prietenul meu a avut un accident cu masina un golf 4 pe benzina si a dus masina intr-un service ... (vezi toată discuția)