avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 964 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... in problema noastra Protectia Consumatorului ar fi o ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

in problema noastra Protectia Consumatorului ar fi o solutie?

Buna ziua,
-daca apelam la Protectia Consumatorului, ar fi o solutie?
Expunerea pe scurt a situatiei :
-am platit avans unei SRL pentru a comanda piese si materiale necesare executiei unei lucrari pentru noi (persoane particulare); in baza unui contract de prestari servicii
-cum putem verifica ce s-a comandat pana acum pentru prestatia care s-a convenit? suntem intr-o situatie de blocaj si doar asa s-ar putea debloca (...)
Multumim anticipat pentru raspunsuri!
Cel mai recent răspuns: iesiredinindiviziune , utilizator 19:51, 28 Ianuarie 2012
In baza documentelor care atesta avansul achitata cu scopul executarii unei prestatii,aveti varianta sesizarii oficiale la ANPC si Comisariatul Garzii Financiare locale
Multumim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum verific ca executantul srl a comandat piesele necesare prestatiei mele iesiredinindiviziune iesiredinindiviziune [i]Buna ziua, -am platit avans unei SRL pentru a comanda piese si materiale necesare executiei unei lucrari pentru noi (persoane particulare) -in baza unui ... (vezi toată discuția)
Factura fiscala pentru lucrari de constructii Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o firma de constructie incheie un contract de lucrari cu o societate.pe timpul executarii lucrarii firma emite 2 facturi in martie si aprilie si o situatie de ... (vezi toată discuția)
Neprestarea de servicii platite in avans, din cauza beneficiarului veronicapopa veronicapopa Un srl emite o factura pentru prestari servicii catre un alt srl beneficiar, care plateste factura in avans. Prestarea serviciilor trebuie sa se faca lunar, ... (vezi toată discuția)