avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... executarea lucrarii de hidroizolatie la apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

executarea lucrarii de hidroizolatie la apartament

buna! am o intrebare cu privire la executarea lucrarii de hidroizolatie. am facut hidroizolatia la ap,prin firma,cu factura,garantie.in timp ce lucra echipa la ap meu, d-l presedinte de asociatie a vorbit cu ei si a hidroizolat si casa scarii(plata s-a facut sepaarat,dar garantia este una singura(include ap meu si casa scarii). cand am dus toate documentele la asociatie sa se faca calculul pe fiecare ap ce corespunde tronsonului meu, mi se spune ca nu mi se poate lua in calcul pt ca nu au ales ei ca asociatie,presedinti,etc firma respectiva si drept dovada se considera ca am facut lucrarea pe cont propriu. vorbim de 2000 ron.ce ma sfatuiti sa fac in acest caz,si care ar fi calea cea mai usor de urmat? va multumesc!#-o
Cel mai recent răspuns: iulicelu , utilizator 09:52, 26 Octombrie 2011
Nu ati precizat concret daca dvs ati incheiat contract de prestari servicii cu unitatea respectiva pentru anvelopare
Daca dvs ati incheiat primul contract de prestari servicii ,legal este ca executantul sa finalizeze obligatiile prin emiterea de garantie asupra suprafetei anvelopate
cred ca m-am exprimat gresit! eu nu am problema cu firma care a realizat lucrarea de hidroizolatie,ci cu asociatia de proprietari care neaga sa imparta suma acestei lucrari pe nr de ap de pe tronsonul meu. Din ce stiu eu, terasa blocului este spatiu comun!Intrebarea este:exista vreo lege prin care pot fi obligati locatarii sa plateasca lucrarile efectuate la un spatiu comun? Sincer imi da impresia ca cei de la asociatie nu accepta, din comoditate pt asi economisi eventuale discutii cu vecinii.va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am plătit hidroizolația la apartament, dar nimeni (asociația de proprietari sau vecinii) nu vrea să contribuie la plată. sunt hotărâtă să îi dau în judecată, am vreo șansă de câștig? Vika123 Vika123 Buna!! Am facut hidroizolatie la apartament, vecini, presedintele nu vor sa contribuie cu plata.....actele sunt facute pe numele Asociatiei ( asa a zis ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa se imparta costurile reparatiei terasei? amotida amotida In incercarea de a ajuta pe o matusa ce locuieste la ultimul etaj, cu hidroizolatia terasei blocului ce necesita reparatie, lovindu-ma practic de aceleasi si ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! unii au probleme cu asociațiile de proprietari că ... violeta botlung violeta botlung Bună ziua! Unii au probleme cu asociațiile de proprietari că nu sunt ajutați să-și refacă hidroizolația, eu am probleme cu un proprietar de la etajul ... (vezi toată discuția)