avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reintoarcere din concediu crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reintoarcere din concediu crestere copil

Sora mea s-a reintors la servici dupa concediu crestere copil pana la 2 ani dar sefa ei o ameninta ca o da afara ,ca nu o mai vrea la locul de munca,ca nu mai cunoaste programul informatic,,,etc-diverse motive(sora mea e angajata in banca..)ce poate face ca sa nu fie data afara??cum se poate proteja?/

Alte discuții în legătură

Intoarcerea la servici inainte de terminarea concediului de crestere copil. alina_29 alina_29 Buna ziua! Sora mea va roaga sa o ajutati cu un caz mai putin fericit! Lucreaza in cadrul unei firme de mai multi ani. A nascut un baiat in 2010 pentru care a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Alina07 Alina07 Buna ziua. Ma aflu in concediu de crestere copil in varsta de pana la 2 ani. Am nascut pe 19.02.2015. Am ales concediu de crestere copil in varsta de pana ... (vezi toată discuția)
Sarcina la locul de munca ContSters179234 ContSters179234 Buna ziua, Astazi am fost cumva amenintata de catre directorul general cum ca administratorul societatii a propus sa ma dea afara pe mine si pe o ... (vezi toată discuția)