avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general achitare casco direct de firma de asigurari
Discuție deschisă în Contabilitate în general

achitare casco direct de firma de asigurari

Buna ziua!
As dori sa ma ajutati intr-o problema.
In aprilie am facut la pe casco o masina care e pe firma, iar soc. de asigurari a facut direct plata la firma de service. Eu nu m-am inregistrat cu nimic, cei de la service au spus ca eu nu am nici o treaba, ei trimit dosarul la asigurari si ei fac decontarea. Acum , eu am cerut o fisa de la firma de service si in fisa figureaza emisa o factura in aprilie pe firma mea. Eu ar fi trebuit sa ma inregistrez cumva cu acea factura pe care au depus-o la dosar la asigurari?
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Beneficiar al unul contract - obligatii? alina_b alina_b Am avut o dauna Casco pt care am ridicat de la Soc de Asigurare, avizul de repratie. Dauana a fost in 26 in 2004, eu urmanad ca in termen de 2 ani sa repar ... (vezi toată discuția)
Plata tva la despagubiri casco simonade simonade Buna,in februarie am avut accident cu o masina cumparata in leasing,la care aveam asigurare casco.Ca sa pot sa scot masina din service a trebuit sa platesc o ... (vezi toată discuția)
Bataie de joc societatea de asigurari astra costin13 costin13 Buna ziua ,ma numesc Tudor Adrian si am si eu o problema cu societatea de asigurari Astra ,nu vor sa imi plateasca un dosar de 6 luni.Incerc sa va povestesc ... (vezi toată discuția)