avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... deduceri impozite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

deduceri impozite

Bun seara ,
va rog sa ma lamuriti intr-o problema , prietena mea este angajata cu norma intreaga si are un salariu brut de 2847 ron , are 23 de ani si este orfana de ambii parinti (mama decedata in 2006 si tatal in 2011) , poate beneficia de vreo deducere a impozitului ?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 00:09, 25 Octombrie 2011

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cas 20.8% platit de angajator influenteaza valoarea pensie? Lucian_N Lucian_N Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti in privinta dilemei urmatoare: CAS 20.8% platit de angajator (pentru o persoana angajata cu carte de munca) are influenta ... (vezi toată discuția)
Situatie orfan amy9 amy9 Buna ziua Provin dintr-o familie monoparentala, parintele cu care am ramas (mama) a decedat. Despre tata nu stiu nimic. nu s-a implicat (pensie alimentara ... (vezi toată discuția)
Deducere impozit pt copil AndreeaIB AndreeaIB Buna ziua Va rog sa-mi spuneti cum se calculeaza deducerea de impozit pentru copil, cine poate sa ia (unul sau ambii parinti) si care salariu este mai ... (vezi toată discuția)