avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Licitatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Licitatii

Am nevoie urgent de site-urile cu licitatii. M-am inregistrat in seap, dar am aflat k mai exista si alte site-uri pe care poti intra sa afli despre licitatii. Nu sunt la curent deloc cu acest domeniu
Va rog ajutati-ma.
Aurora
Cel mai recent răspuns: denis-anca , utilizator 11:18, 25 Octombrie 2011
doar pe www.e-licitatie.ro aflati licitatiile din SEAP
www.rolicitatii.ro
se face un abonament care nu costa prea mult, ca firma, merita. iti creezi un profil in care selectezi ce domenii de activitate (anunturi) te intereseaza si, in baza lui, primest pe email anunturile aparute in toate sursele posibile, SEAP, MO, ziare locale...
folosim site-ul de vreo 3 ani si e foarte OK.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vrei sa primesti zilnic newslettterul avocatnet.ro? Alin Popescu Alin Popescu Constant, unii abonati ai newsletterului gratuit produs de Avocatnet.ro ne semnaleaza faptul ca se intampla sa primeasca cu intarziere newsletterul, sa il ... (vezi toată discuția)
Este oare legal sa fac un site agregator cu stiri preluate de pe alte saituri? icristi90 icristi90 Salut!, Am in minte urmatoarea afacere online care din punctul meu de vedere se poate realiza si este sustenabila insa nu stiu cat de legal este. Un ... (vezi toată discuția)
Copyright agregator știri / presă. cum mă pot asigura că nu încalc legea? bogdan.munteanu bogdan.munteanu Salut, Lucrez la un site in care doresc sa introdu articole de stiri ale mai multor publicatii, si ma intreb daca este ok din punct de vedere al ... (vezi toată discuția)