avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recuperare de bunuri
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recuperare de bunuri

buna ziua , am o prietena care are o problema in legatura cu un bun al ei pe care o alta persoana nu vrea sa il mai dea : prietena mea a vb cu un baiat si s-au hotarat sa ramana impreuna ea a venit de la petrosani in brasov unde locuia el si s-au mutat impreuna dupa o luna de convietuire s-au hotarat sa se desparta el refuzand sa-i dea calculatorul invocand ca ia dat cand a venit la el suma de 150 ron si la plecare 130 ron , ce poate face in aceasta situatie ca este disperata ?este posibil sa i puna pur si simplu sechestru pe bunul ei propriu?

Aceasta era intrebarea mea de acum cateva luni si a facut acea plangere la politie cum mi-ati spun dar politia spune ca nu e de competenta lor in acest caz ce poate face in continuare?pt ca politia nu vrea sa rezolve acest caz, va multumesc si astept un raspuns din parte dvs.
Cel mai recent răspuns: ContSters210520 , utilizator 15:17, 25 Octombrie 2011
Atacati in justitie !!
as ataca in justitie dar eu nu am nici un venit momentan stau la o prietena in brasov ce as putea sa fac?
Solicitati prietenei sa va ajute sau apelati la institutie de credit !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bunuri bonaparte bonaparte buna ziua , am o prietena care are o problema in legatura cu un bun al ei pe care o alta persoana nu vrea sa il mai dea : prietena mea a vb cu un baiat si s-au ... (vezi toată discuția)
Hartuire psihica smile_and_nothing_more smile_and_nothing_more mi-a povestit o prietena ca a stat cu un baiat..aveau amandoi parolele la messenger si un program instalat in pc amandurora..zicea ca ea intra la el in pc cu ... (vezi toată discuția)
Family vs. my boyfriend AndreeaVal AndreeaVal Buna ziua! Am si eu o problema si as dorii daca se poate sa imi raspundeti la niste intrebari care ma macina de ceva vreme. Am 16 ani,onomastica mea fiind in ... (vezi toată discuția)