avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... suspendare contract individual de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

suspendare contract individual de munca

daca am o suspendare a contractului individual de munca cu acordul partilor (cerere de concediu fara plata) cum e corect sa documentez acest lucru? In afara de cererea salariatului trebuie facuta si o decizie interna?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:57, 1 Noiembrie 2011
cris2279 a scris:

Exista un termen legal in care se inregistreaza aceasta Decizie de suspendare (ma refer la Registru Intrari/iesiri)?

Deciziile nu se inregistreaza de regula in registrul general de corespondenta al unitatii,(registru intrari-iesiri),daca la acest aspect v-ati referit,ci intr-un registru special deschis pt. evidenta deciziilor emise,in care acestea se inregistreaza in ordinea cronologica a emiterii.
Daca faceati referire la REVISAL,ati primit raspuns de la colegul meu.
Ultima modificare: Marți, 25 Octombrie 2011
ContSters136493, utilizator
Cum procedez in caz ca nu am un astfel de registru separata pentru Decizii?
Puteti deschide un astfel de registru incepand cu data de1 ianuarie 2012,in care decizia nr.1 va fi prima decizie emisa in 2011.
cris2279 a scris:

Cum procedez in caz ca nu am un astfel de registru separata pentru Decizii?

Pana la infiintarea unui astfel de registru , puteti merge pe registru general de intrare/iesire documente....
ondino a scris:

Puteti deschide un astfel de registru incepand cu data de1 ianuarie 2012,in care decizia nr.1 va fi prima decizie emisa in 2011.

Prima decizie emisa in 2012,scuzati .

Alte discuții în legătură

Concediu fara salar carmen-ioana carmen-ioana buna ziua as dori sa stiu daca unul din angajatii firmei a avul liber luna februarie si se mai poate face acuma o cerere de concediu fara salar si daca ... (vezi toată discuția)
C.o. fara plata -revisal silvia99 silvia99 d.p.d.v al angajatorului- cum se inregistreaza in revisal concediul fara plata? in cazul unei angajate care pleaca in strainatate 2-3 luni multumesc! (vezi toată discuția)
Cfp se inregistreaza obligatoriu in revisal? lylyan lylyan Buna ziua Daca salariatii au cfp este obligatorie decizie de suspendare/reluare si inregistrarea in revisal? Nu poate fi acordat cfp fara suspendarea ... (vezi toată discuția)