avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... prima de instalare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

prima de instalare

am si eu o intrebare.
lucrez prima data in invatamant si mis-a spus ca pot beneficia de o prima de instalare. am facut cererea si mi s-a spus sa astept banii.
dar pe un site am vazut ca prima trebuie returnata in cazul in care in mai putin de un an se incheie contractul.
eu sunt suplinitor pe un an scolar (deci mai putin de un an) dupa care sunt obligat sa mai dau odata un concurs de titularizare.
as dori sa stiu daca in aceste conditii prima trebuie returnata.
Cel mai recent răspuns: gav , utilizator 14:37, 25 Octombrie 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prima de instalare in invatamant Octaviana1975 Octaviana1975 Din ce fonduri se acorda prima de instalare in invatamant? Fondul de salarii sau fonduri extrabugetare? (vezi toată discuția)
Întrerupere în vechimea în muncă modreamarin modreamarin Bună seara. Am o nedumerire legată de un episod din 2009. Soţia mea lucrează în învăţământ neîntrerupt din 2004, ca suplinitor calificat (până la ... (vezi toată discuția)
Respins la titularizare 2010 catalinpop catalinpop Buna ziua. Am absolvit Facultatea de istorie și patrimoniu, specializarea istorie-limba și literatura engleza din cadrul Universității Lucian ... (vezi toată discuția)