avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... ce pot face
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

ce pot face

pana in august am lucrat in cadrul unei compani care luna de luna imi oprea o suma de bani pe post de garantie. Conform contractului dupa 45 zile de la ultimul salariu ar trebui sa imi fie restituita aceasta garantie. Pana aici toate bune si frumoase. Doar ca din septembrie ei au intrat in reorganizare juridica ( asa cum spun ei frumos) (insolventa) si am vorbit cu ei azi si nu stiu data exacta cand o sa imi fie restituita aceasta garantie( desi conform contractului garantia a fost stransa intr-un cont de la o banca). Mi s-a spus ca poate dura cateva zile sau cateva saptamani....
Ce pot face eu in momentul acesta pentru a-mi recupera bani??

In speranta ca o sa primesc un raspuns favorabil , va multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 16:36, 5 Noiembrie 2011
Daca societatea este in insolventa trebuia sa va inscrieti la masa credala cu suma ce reprezinta garantia retinuta.
Faceti o solicitare scrisa la administratorul judiciar solicitand plata garantiei conform clauzelor contractuale.
In ce stadiu este procesul de insolvenata? A trecut termeenul pentru depunerea cererii de creanta?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit firma in insolventa otilia13 otilia13 Cum as putea recupera anumite debite anterioare deschiderii procedurii de insolvena a unei societati care se afla in reorganizare?...si are debite neachitate ... (vezi toată discuția)
Societate intrata in insolventa - recuperare salarii 4ndr31s 4ndr31s Buna dimineata, Am lucrat in cadrul unei firme de la 1 august 2013 la 3 februarie 2016. Firma a intrat in insolventa si nici pana in acest moment nu am reusit ... (vezi toată discuția)
Executare silita laurentiuu laurentiuu Am cumparat cu factura materiale de constructii de la o firma care a intrat in faliment si este executata silit.Materialele nu le-am primit. Cum imi pot ... (vezi toată discuția)