avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

Am cumparat cu factura materiale de constructii de la o firma care a intrat in faliment si este executata silit.Materialele nu le-am primit. Cum imi pot recupera materialele?
Cel mai recent răspuns: Claudia-Elena Mardare , Avocat 18:23, 1 Iulie 2018
Sa va inscrieti la masa credala cu suma pe care ati platit-o pe materialele nelivrate in speranta ca va veti recupera banii!
Si cand e masa credala, cand ma inscriu si unde?
Luati urma firmei, contactati executorul judecatoresc, aflati in ce stadiu se afla firma, in conditiile in care spuneti ca este in insolventa/ faliment!
Luati urma firmei, contactati executorul judecatoresc, aflati in ce stadiu se afla firma, in conditiile in care spuneti ca este in insolventa/ faliment!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ma inscriu sau nu la masa credala? onicacristina onicacristina Un amic a intrat cu societatea in insolventa , ca sa il ajut am negociat cu creditorii si prin cesiune ce creanta i-am cumparat toate creantele.In acest moment ... (vezi toată discuția)
Firma intrata in insolventa advsys advsys buna ziua Acum cateva zile am primit o notificare cu privire la o firma care a intrat in insolventa, problema este urmatoarea: Noi la societatea care a ... (vezi toată discuția)
Pot sa recuperez banii de la o firma aflata in insolventa? Cristina152 Cristina152 am facut contract cu o firma care a cazat lucratorii pt o perioada la pensiunea mea, banii urmand sa-i plateasca la sfarsitul perioadei cazarii. Problema e ca ... (vezi toată discuția)