avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Au murit bunici la succesiune trebuie (obligator) sa fie si nepoti sau nui musai?
Va spun pentru ca nuau vrut sa fiu defata .cine poate sa dea un sfat?
Cel mai recent răspuns: ContSters141818 , utilizator 18:15, 25 Octombrie 2011
Bunicii dvs nu mai au copii in viata? Daca acestia mai sunt in viata ei vor culege mostenirea, chiar daca dvs sunteti tot descendent in linie dreapta, va inlatura de la mostenire descendentii in grad mai apropiat de defunct, respectiv copii . Daca nu mai sunt copii in viata, respectiv mama sau tatal dvs dvs veniti prin reprezentare la mostenire , daca parintele dvs este renuntator veniti in nume propriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clasa a iv-a de mostenitori legalii cunostinta cunostinta Buna ziua! as vrea sa stiu daca persoana care a murit - care nu are nici un mostenitor legal in afara de 3 veri primari - daca copii acestor veri pot veni la ... (vezi toată discuția)
Succesiuni drew31 drew31 Buna seara, Am o nelamurire legata de modul in care pot culege mostenirea descendentii defunctului, mai precis cand si cum o vor culege in nume propriu si ... (vezi toată discuția)
Succesiuni law_and_order law_and_order Buna ziua! sunt studenta la drept in anul 4 si invat pentru o restanta la drept civil - succesiuni. din pacate nu am putut sa ajung la cursuri si la seminarii, ... (vezi toată discuția)