Lucrez ca vanzatoare la o firma de lenjerie intima !!!
Ne-au anuntat astazi ca pe data de 27-28.10.2011 avem inventar !
Vreau sa va intreb daca sunt obligata sa fiu prezenta la inventar acesta fiind de noapte pentru ca lucram intr-un centru comercial , nu ne vor plati , nici macar transportul nu este asigurat !
Cu ce drept ne poate obliga sa venim sa lucram de noapte ?
Lucram de la 9:30 pana la 16:00 in tura de dimineata si in tura de dupa-amiaza 15:30-22:00 de luni pana vineri , si sambata de la 09:30-22:00 .
Bineinteles ca nu avem pauza , abia ne-au dat voie la baie , dupa cateva discuti !!!
Dar daca ma duc la baie si ma suna pe fix si nu raspund fac ca toate alea !!!!
Unde pot vedea legea referitor la faptul ca trebuie sa ma duc de noapte la inventar , sa-l faca de dimineata si cat sunt eu pe tura . Pentru ca daca dureaza toata noaptea inventarul , eu de dimineata trebuie sa vin la munca ? Mai bine nici nu mai plec acasa raman acolo .
Si cand i-am spus directorului ca nu vin de noapte , mi sa zis simplu sa-mi dau demisia ?
Va rog frumos , astept un raspuns !!! Sper sa ma ajute careva !!!!
Trebuie sa fiti anuntati in scris ! Cititi OMFP nr. 2861/09.10.2009 pentru aprobarea Normelor privind organizarea si efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor si capitalurilor proprii (publicat in Monitorul Oficial nr. 704/20.10.2009)
Multumesc pentru raspuns ! Da vreau sa stiu daca ma poate obliga sa vin sa lucrez de noapte ? Si daca nu ma duc ce consecinte o sa aibe ? Ma poate da afara pe motivul , ca nu m-am prezentat la inventar din motivul asta ?
Inventariere
dorel13
DACA SOCIETATEA LA CARE LUCREZ A INCHIRIAT SPATII ALTOR SOCIETATI SI PERSOANE FIZICE SI EXISTA CONTRACTE DAR NU SUNT LSTE DE INVENTARIERE, CUM PROCEDEZ LA ... (vezi toată discuția)