avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INVENTARIERE
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INVENTARIERE

DACA SOCIETATEA LA CARE LUCREZ A INCHIRIAT SPATII ALTOR SOCIETATI SI PERSOANE FIZICE SI EXISTA CONTRACTE DAR NU SUNT LSTE DE INVENTARIERE, CUM PROCEDEZ LA INVENTARIERE? O COLEGA SPUNE CA TREBUIE SA-I FAC ADRESA SOCIETATII SAU PERSOANEI FIZICE DAR EU STIAM CA IN ACEST CAZ, CHIRIASUL ISI FACE SINGUR INVENTARIEREA SI FACE ADRESA CATRE SOCIETATEA NOASTRA.CUM ESTE CORECT? DEASEMENEA VA ROG SA-MI SPUNETI CE NUMAR ARE
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 10:43, 17 Decembrie 2012
Trebuie sa intocmiti adresa prin care le solicitati o lista cu mijloacele fixe inventariate pe care le au inchiriate de la societatea Dvs. Acestia sunt obligati sa raspunda solicitarii Dvs.

Organizarea şi efectuarea inventarierii elementelor de natura activelor, datoriilor şi capitalurilor proprii se face conform OMFP 2861/2009.

www.avocatnet.ro/content/for...

:offtopic:
Va rog sa respectati Regulamentul de postare al mesajelor, deoarece scrierea cu majuscule este interzisa in forum conform pct. 1.2.
www.avocatnet.ro/content/tag...

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare registru inventar earlysunset earlysunset Buna ziua! Am un PFA neplatitor TVA, sistem real, CAEN 6201 (Activitati de realizare a soft-ului la comanda). Am achizitionat pe PFA: - RJIP, RI si RUC; - ... (vezi toată discuția)
Model decizie inventar 2015 Silvia Dumitru Silvia Dumitru Buna ziua, Imi dati si mie va rog un model de decizie inventar 2015? (vezi toată discuția)
Completare registru inventar mon1981 mon1981 Am o firma mica de prestari servicii , nu am stocuri, rulaj destul de mic ca si valoare, este suficient daca completez registrul de inventar? Sau trebuie sa ... (vezi toată discuția)