avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SUSPENDARE CONTRACT DE MUNCA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SUSPENDARE CONTRACT DE MUNCA

Va rog sa-mi spuneti daca am un contract de munca suspendat in baza art. 50, litera b) din Codul Muncii republicat, mai precis pentru concediu pentru incapacitate temporara de munca, exista vreun termen in care eu trebuie sa anunt conducerea societatii despre faptul ca nu mai am concediu medical (ex: cu 15 zile inainte sau cu 5 zile inainte sau un alt termen de acest gen). Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:05, 25 Octombrie 2011
Nu exista niciun termen prevazut de lege in acest sens ... il puteti anunta pe angajator si cu o zi inainte de terminarea concediului medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot avea concediu medical in timpul preavizului? corina.trandafir corina.trandafir Un salariat poate avea concediu medical pe durata preavizului(in cazul demisiei si concedierii)sau va trebui ca acesta sa recupereze zilele de preaviz dupa ... (vezi toată discuția)
Demisie jano_ildiko jano_ildiko Buna seara!Ám urmatoarea intrebare:de maine vreau sa dau demisia,iar ín locul celei 15 zile pe care ar trebui sa lucrez ad avea posibilitatea sa iau ... (vezi toată discuția)
Reducere co cu concediu medical? smeagull smeagull Buna ziua, Care este parerea dvs.: e ste legal ca durata concediului de odihna ce se acorda intr-un an sa se dimunueze proportional cu perioada de ... (vezi toată discuția)