avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea nr.54/1998
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea nr.54/1998

Buna seara! As dori sa stiu daca procedura privind exercitarea dreptului de preemptiune la vanzarea unui teren aflat in extravilan mai este in vigoare. Legea 54/1998 mai este in vigoare? si daca nu, ce act normativ o abroga?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42967 , utilizator 00:42, 22 Septembrie 2008
Legea 54/1998 a răposat. Fie-i tărîna...

Liviu S.Bordaş

sosie a scris:

Buna seara! As dori sa stiu daca procedura privind exercitarea dreptului de preemptiune la vanzarea unui teren aflat in extravilan mai este in vigoare. Legea 54/1998 mai este in vigoare? si daca nu, ce act normativ o abroga?
Va multumesc!

Abrogata prin LEGEA nr.247 din 19 iulie 2005 privind reforma în domeniile proprietăţii şi justiţiei, precum şi unele măsuri adiacente
Multumesc foarte mult, ghola! Noapte buna!
sosie a scris:

Cu multa placere .
Noapte buna.
ghola a scris:

sosie a scris:

Cu multa placere .
Noapte buna.
Felicitari Ghola! Esti pe meterteze!

Alte discuții în legătură

Dreptul de preemtiune ancutzu ancutzu Am nevoie de lamuriri in urmatoarea problema: am un teren de vanzare, teren intravilan, nu am inca cumparator, in cazul in care se va ivi cumparatorul eu ca ... (vezi toată discuția)
Dreptul de preemtiune?? monalisaalina monalisaalina Am rugamintae sa imi spuenti daca dreptul de preemtiune isi poate avea aplicarea legala in urmatoarea situatie?am primit cu ceva timp in urma un teren in ... (vezi toată discuția)
Drept de preemptiune - cladiri Dragut Dragut in privinta cumpararii constructiilor mai exista dreptul de preemptiune? ([i]al chiriasilor conform unui alt post al aceluias user[/i]) (vezi toată discuția)