avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... subventie de caldura
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

subventie de caldura

buna ziua, am un caz mai ciudat si doresc un raspuns cat mai precis. Intr-un apartament locuiesc 2 frati (unul student, celalalt angajat pt inca o luna), tata are inca domiciliul la acea adresa, insa nu locuieste cu copii si nu ii ajuta dpdv material, iar mama are domiciliul la alta adresa, fiind recasatorita. La calculul subventiei se utilizeaza doar veniturile celor 2 frati, facandu-se calculul venitului/membru, sau se vor aduna si veniturile tatalui, desi acesta nu locuieste cu copiii, avand insa acelasi domiciliu? cine ne poate ajuta cu unele explicatii? nu gasesc nimic particularizat pe aceasta problema. Multumesc de ajutor, e oarecum urgent!
Cel mai recent răspuns: cristiana_h , utilizator 09:21, 26 Octombrie 2011
Din cate stiu pe spatele cererii de subventie administratorul cladirii trece sub semnatura numarul de persoane care locuiesc efectiv la acea adresa. Astfel incat, daca in fapt in respectivul apartament locuiesc doar cei doi frati, singurele luate in considerare ar trebui sa fie veniturile cumulate ale acestora si impartite la 2.
Nicaieri in cerere nu completeaza nimic administratorul,fiecare completeaza cererea pe proprie raspundere,iar cererea poate fi depusa de administrator sau de persoana indreptatita,primaria hotarand cuantumul ajutorului,hotarare care este trimisa asociatiei prin distribuitorul de caldura,cel putin la Bucuresti asa este
elenazan a scris:

Nicaieri in cerere nu completeaza nimic administratorul,fiecare completeaza cererea pe proprie raspundere,iar cererea poate fi depusa de administrator sau de persoana indreptatita,primaria hotarand cuantumul ajutorului,hotarare care este trimisa asociatiei prin distribuitorul de caldura,cel putin la Bucuresti asa este

Va spun sigur ca la noi pe spatele cererii, deci pe pagina alba, administratorul a scris ca la adresa in cauza locuiesc x persoane. A semnat si stampilat. Probabil tine de fiecare asociatie in parte.
E vorba tot de Bucuresti.
In cartea de imobil cate persoane sunt trecute?
Ultima modificare: Miercuri, 26 Octombrie 2011
cristiana_h, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subventie pentru caldura delicatete delicatete As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o privinta. Se depun actele pentru subventii la incalzire si se completeaza un formular pe proprie raspundere. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru incalzirea locuintei mr_bachus mr_bachus Am domiciliul, locuiesc si ma gospodaresc singur intr-un apartament care apartine parintilor mei, parinti care lucuiesc de 8 ani in provincie, sunt scosi din ... (vezi toată discuția)
Acordarea ajutorului pentru caldura redialboss redialboss buna ziua am cerere catre asociatia de proprietari sa fie scazuta de la plata intretinerii ... (vezi toată discuția)