avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... pfa si ii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

pfa si ii

Am un pfa, mai exact, dau in chirie casute de vacanta si pentru asta am facut pfa. As dori sa-mi deschid si un magazin cu materiale de constructii, si ma intereseaza daca pot sa imi fac si o intreprindere individuala, sau cum as putea sa procedez, pentru a deschide acest magazin?
Cel mai recent răspuns: ovidiu7676 , utilizator 13:46, 27 Octombrie 2011
Pentru magazin infiintati un srl platitor de tva si de impozit pe profit 16%.
as mai avea si alta optiune? deorece cred ca srl-ul inseamna acte mai multe, si costuri mai multe, si nu sunt sigura ca acest magazin va functiona atat de bine. va multumesc pt raspuns
transformati PFA in I.I. si solicitati comert cu ridicata sau amanuntul materiale de constructie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Montaj geam antiglont labionda101 labionda101 Buna seara. As dori sa deschid o firma de distribuit si montat geamuri sipanouri antiglont.... Ma puteti informa daca am nevoie de autorizatii ...si daca da ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar- intreprindere individuala WEGA67 WEGA67 Ce cod CAEN pot folosi ptr. deschiderea unui magazin alimentar pentru o intreprindere individuala??? (vezi toată discuția)
Infiintare firma si fonduri pentru dezvoltare tothy tothy Buna ziua! Am 20 de ani si as dorii sa infiintez o firma cu sere de flori. Am un teren de cca. 20mp la tara. Ce am de urmat pentru a infiinta firma? Eventual ... (vezi toată discuția)