avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale expirare autorizatie de functionare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

expirare autorizatie de functionare punct de lucru

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti si mie ce tebuie sa fac, imi expira autorizatia de functionare a punctului de lucru in mai putin de o saptamana, unde trebuie sa merg sa o prelungesc si ce acte imi trebuie.Mentionez ca punctul de lucru se afla in Bucuresti, Sectorul 6.
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 12:48, 26 Octombrie 2011
Trebuie sa mergeti la registrul comertului de la sediul social (NU de la punctul de lucru), si sa dati o declaratie ca indepliniti conditiile de functionare din punct de vedere PSI, sanepid, prot. muncii si sanit. veterinar.
In functie de obiectul de activitate, este posibil sa aveti nevoie de alte autorizatii, sau autorizarea prin decalaratie pe proprie raspuneder sa nu fie suficienta. Asta aflati de la fiecare autoritate in parte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatia ssm marianadavid marianadavid Buna seara, Societatile comerciale cu cod caen restaurante trebuie sa obtin aautorizatia din punct de vedere ssm de la ITM? Ce societati trebuie sa aiba ... (vezi toată discuția)
Autorizatii pentru functionarea unui fast food onumkv onumkv vreau sa-mi deschid un fast food !!!! am modificat actul constitutiv si codurile aferente desfasurarii activitatii : 5610, 5629, 5621....in cateva zile ar ... (vezi toată discuția)
Autorizatii deschidere srl raluka raluka buna ziua. va rog sa-mi spuneti de ce autorizatii am nevoie pt a-mi putea desfasura activitatea ( distributie produse diverse) legal? mentionez ca sediul SC nu ... (vezi toată discuția)