avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Ocuparea unei functii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Ocuparea unei functii

Un angajat a terminat studiile la un anumit profil (mecanic), s-a angajat pe un post de mecanic, ulterior a facut scoala de maistrii pe profil electric, unde i s-a eliberat diploma, dar fara certificat de calificare in meseria de electrician.
Este legala ocuparea unei functii de maistru sef laborator electric PRAM ,care presupune acordarea de grupa de autorizare ,emiterea de autorizatiide lucru, instruirea personalului, etc?
Cel mai recent răspuns: dragosm1969 , utilizator 20:28, 26 Octombrie 2011
Ce scrie pe diploma eliberata? ...
CERTIFICAT DE ABSOLVIRE A SCOLI DE MAISTRII
Dl...., a urmat cursurile Scolii de Maistrii la gr. sc......, cu durate de 2 si1/2 ani, fiind declarat maistru in specialitatea Hidroenergetic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare carnete de munca grg_zzz grg_zzz Buna ziua! Am si eu o nelamurire in ceea ce priveste modalitatea de completare a carnetelor de munca, in sensul daca angajatorul este obligat sa completeze in ... (vezi toată discuția)
Cor moise paula moise paula va rog , pot asimila ocupatii in cadrul aceleiasi grupe minore? mai precis un absolvent de liceu industrial profil mecanic poate ocupa functia de maistru ... (vezi toată discuția)
Incadrare in munca Marius Rujan Marius Rujan Buna ziua. Se pot incadra in munca, cu drepturi depline, cei ce urmeaza cursurile unei scoli, pe functia atribuita de scoala pe care se presupune ca o vor ... (vezi toată discuția)