avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare in munca

Buna ziua.
Se pot incadra in munca, cu drepturi depline, cei ce urmeaza cursurile unei scoli, pe functia atribuita de scoala pe care se presupune ca o vor absolvi?
In speta, ca maistru, un salariat ce urmeaza o scoala de maistrii ,ca inginer, un salariat ce urmeaza o facultate, sau tehnician, cel ce urmeaza o scoala de profil ?
Cel mai recent răspuns: Marius Rujan , utilizator 08:57, 5 Ianuarie 2011
Logic nu are cum sa i se atribuie unui om o profesie daca nu a absolvit si nu a sustinut un examen. Atata timp cat nu ai diploma, nu poti avea profesia de inginer, de exemplu.
De multe ori, realitatea sfideaza logica. Am pus aceasta intrebare deoarece se practica niste metode cu derogari, numiri temporare etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ocuparea unei functii dragosm1969 dragosm1969 Un angajat a terminat studiile la un anumit profil (mecanic), s-a angajat pe un post de mecanic, ulterior a facut scoala de maistrii pe profil electric, ... (vezi toată discuția)
Cor moise paula moise paula va rog , pot asimila ocupatii in cadrul aceleiasi grupe minore? mai precis un absolvent de liceu industrial profil mecanic poate ocupa functia de maistru ... (vezi toată discuția)
Pot ocupa functia de maistru cu studii superioare viasu gabriel claudiu viasu gabriel claudiu Pot fi angajat ca maistru daca nu am scoala de maistrii,in schimb am facultatea terminata cu diploma de licenta.Multumesc (vezi toată discuția)