avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... restituiri sume reprezentind drepturi salariale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

restituiri sume reprezentind drepturi salariale

sunt pensionara din ianuarie 2009 .la nota de lichidare nu am avut debite din salarii fata de unitate .dar in 7.06.2011 a venit curte de conturi si a spus ca niste sporuri au fost acordate ilegal in anul 2008 si a imputat suma de 1400 lei pt anul2008 si 80lei pt luna ianuarie 2009 .in acest sens am primit o dispozitie a conducatorului de unitate precum si un extras de cont prin care sa confirm soldul .Ce ma sfatuiti sa fac?
Sa semnez si sa incerc sa dau banii sau sa ma judec?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:24, 28 Octombrie 2011
Depinde de dvs ce doriti .. fie confirmati debitul , fie va judecati pentru acesta ... oricum in baza acelei dispozitii nu va pot pune poprire pe pensie ....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota explicativa niko 94 niko 94 Poate care sa imi trimita un exemplu de nota explicativa pt extras de cont, nu bate suma si trebuie si trebuie sa trimit nota explicativa? Multumesc (vezi toată discuția)
Bilant eveevelina eveevelina buna seara, va rog mult ajutati-ma si pe mine in urmatoarea problema: la dec 2009 am sold creditor 5121 si am si o suma in 581. la pozitia IV din F10 din ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale florintone florintone in urma controlului curtii de conturi sa constatat ca s-au acordat sporuri mai mari(75% in loc de50% in anul 2014)conform ordinului 547/2010,sumele considerate ... (vezi toată discuția)