avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... calcul impozit venit intreprindere individuala
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

calcul impozit venit intreprindere individuala

V a rog sa-mi explcati cum se calculeaza impozitul pe venit avand urmatoarele
Intrari=9000
Iesiri=21000
Stoc =24000
Obiecte inventar date in folosinta =3500 sunt mai multe si nici unul nu prezinta amortizare avand valori mai mici de 1800.
Puteti sa-mi exemplificati formula de calcul?
Va multumesc.:">
Cel mai recent răspuns: ramsesica , utilizator 11:06, 28 Octombrie 2011
Puteti sa vedeti un exemplu la adresa [ link extern ]
Multumesc , am vazut, dar nu stiu cum sa calculez cheltuielile deoarece imi da suma negativa...

care este adaosul comercial?
valoare intrarilor este la pret cu amanuntul sau la pret de furnzior?
nu are adaos comercial, este coafor si are doar manopera, produsele sunt consumabile, la pret de intrare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate service auto adrianacristiana adrianacristiana Buna ziua, Ma poate ajuta cineva cu o monografie pentru un service auto? Preciz ca achizitioneaza piese pentru reparatie, pune un adaos si emite factura la ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva cum inregistrez marfa vanduta? Bravos Bravos Salutari! Mi-am deschis de curand un [b]pfa pe coafor, cod caen 9602[/b], cu impozit la norma de venit, [b]neplatitoare de TVA[/b], fara carte de munca in ... (vezi toată discuția)
Descarcare de gestiune costicul costicul Am o problema.Cum se face descarcarea de gestiune , avand un stoc de 30000 ron? Nu mai am nici o alta suma.Ma puteti ajuta?Se poate face asta? (vezi toată discuția)