avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Valoarea de inventar a autoturismelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Valoarea de inventar a autoturismelor

Valoarea de inventar a autoturismelor cumparate in programul Rabla este cu valoarea vaucherului sau fara si prin ce act este reglementat ?
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 16:12, 26 Octombrie 2011
valoarea de inventar, este valoarea stipulata in factura( nu aveti asa ceva?)Modalitatea de plata , este tichetul valoric( al rablei)+diferenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal de la taxe si impozite- primarie IoanAlbu1 IoanAlbu1 Buna ziua, Am nevoie de un certificat fiscal de la taxe si impozite de la primaria Maneciu jud Prahova. Mentionez ca este pt achizitionarea unui autoturism ... (vezi toată discuția)
Obtinerea unui vaucher rabla complet GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua va rog mult ,o expunere scurta si clara la urmatoarea intrebare: care este ordinea etapelor ce trebuie urmate pentru a obtine un vaucher rabla ... (vezi toată discuția)