avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 239 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Valoarea de inventar a autoturismelor
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Valoarea de inventar a autoturismelor

Valoarea de inventar a autoturismelor cumparate in programul Rabla este cu valoarea vaucherului sau fara si prin ce act este reglementat ?
Cel mai recent răspuns: soficu cristina , utilizator 16:12, 26 Octombrie 2011
valoarea de inventar, este valoarea stipulata in factura( nu aveti asa ceva?)Modalitatea de plata , este tichetul valoric( al rablei)+diferenta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca cumpar 2 autovehicule, inregistrate in circulatie, pentru ... NOELNIC NOELNIC Daca cumpar 2 autovehicule, inregistrate in circulatie, pentru a le folosi in cadrul programului Rabla, in afara contractului de vanzare-cumparare, trebuie ... (vezi toată discuția)
Rabla neeligibila din graba si insuficienta informare, la comanda ... borcea_Z17 borcea_Z17 Rabla neeligibila Din graba si insuficienta informare, la comanda unei masini noi, am ajuns in situatia sa dam bani pe o masina rabla care s-a dovedit ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)