avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dizolvare societate - carte munca angajati
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dizolvare societate - carte munca angajati

Am incheiat un contract de munca cu o societate a unei rude. Pentru o perioada societatea a platit darile la stat, apoi faca a inceta acest contract nu s-a mai platit nimic, practic societatea nu a mai functionat, nu a mai tinut contabilitatea, totul a ramas in paragina....Anul acesta a fost dizolvata pt nedepunerea bilanturilor, iar pana in prezent nu a fost numit lichidator si cartea de munca se afla la mine. Cum ar trebui sa procedez sa-mi inchid CM la ITM.???
Cel mai recent răspuns: victoriaconsult , utilizator 16:19, 22 Septembrie 2008
va trebuie sa luati legatura cu lichidatorul pentru ca el poate face toate aceste operatiuni. el este administratorul judiciar.
Dizolvarea a avut loc in aprilie. Pana in prezent NU afost numit lichidator si nici nu cred va fi numit in termenul de 6 luni.
Asa ca nu prea am cu cine sa iau legatura!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond_dizolvare societate kinky kinky cer ajutorul dvs intr-o alta problema juridica: cineva si-a deschis de mult o firma in Romania, dar nu l-a mai interesat si a lasat-o in paragina.acum a ... (vezi toată discuția)
Radierea din oficiu societatilor comerciale alin tomus alin tomus In decembrie 2006 am infiintat un SRL, cu trei asociati care nu a functionat din nici un punct de vedere niciodata (nici macar capitalul social nu a fost ... (vezi toată discuția)
Societate in lichidare time_out time_out buna seara. am fost asociat si administrator la o societate srl care nu a mai avut activitate din anul 2005. in anul 2008 registrul comertului a cerut ... (vezi toată discuția)