buna ziua. am si eu o problema... in scara blocului in care locuiesc s-a montat interfon acum aproximativ 2 ani, cand s-a pus problema montarii aparatului in casa eu am decis sa platesc, dar sa se retina aparatul+ serviciul de montare pana cand voi hotari eu ca se poate doarece in casa locuia doar bunica mea care avea dementa mixta iar montarea aparatului ar fi fost inutila si ar fi insemnat sa gasesc si aparatul distrus. in fine, acum am fost la frima respectiva pt a cere aparatul (dreptul meu, lucru si serviciu deja platit) dar am fost surprinsa sa aud ca ei pot sa imi puna aparat in casa si sa faca montajul dar contra cost, deoarece ei nu mai au aparatul respectiv. ce pot face in acest caz... pt ca normal nu imi convine sa platesc de 2 ori acelas lucru. va ultumesc pt sfaturi.
Verificati la administratia blocului.Logic ar trebui sa aiba o factura in care se mentioneaza cate aparate s-au platit si cate s-au montat.Cereti procesul verbal de punere in functiune.Asta in cazul in care s-a facut contract cu asociatia.In cazul in care s-a facut individual ar fi trebuit sa aveti o factura si o chitanta in care trebuia mentionat ca nu a-ti ridicat aparatul si un proces-verbal de custodie al aparatului.Depinde de ce acte aveti dvs.
mersi mult de raspuns va trebui sa astept pana maine sa aflu ce acte s-au facut atunci, cert e ca eu nu am primit nici o chitanta nimic. revin cu noutati maine multumesc inca o data
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Interfon
user43
Asociatia de proprietari a decis montarea interfonului pe scara.
Am dreptul sa refuz montarea aparatului in apartament si sa accept doar cheia de la ... (vezi toată discuția)
Plata interfon
dddgab
In blocul nostru firma de service interfon a facut oferta pentru un pret fix pe apartament (3 lei/ap). In contract este trecuta suma totala adica 288 lei (pt ... (vezi toată discuția)