avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... schimbare nume copil
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

schimbare nume copil

Care sunt demersurile legale, necesare schimbarii numelui fiicei mele de 14 ani?
Mentionez ca sunt divortata iar fiica mea poarta numele tatalui biologic.
Acum dorim sa ii schimbam numele cu numele mamei mele iar tatal biologic nu are nimic impotriva.
Cel mai recent răspuns: Ana Cristina Margu Birou de mediator , Mediator 17:22, 26 Octombrie 2011
Urmati procedura administrativa. Se adreseaza o cerere la Primaria de domiciliu, declaratiile parintilor ca isi dau acordul pentru schimbarea numelui copilului.
Si dovada unor motive intemeiate pentru a va va fi admisa cererea de schimbare a numelui.Le gasiti aici...

www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea numelui Laurr Laurr Buna dimineata! Parintii mei nu au fost ... (vezi toată discuția)
Cum schimb numele copilului in situatia asta Simona133151525 Simona133151525 Am divorțat si copilu meu poartă numelele fostului soț eram casatorita cu el dupa divort iam cerut sa fac adn la copil si e al cocubinului el mi-a zis ... (vezi toată discuția)
Pot schimba numele de familie al fetitei mele in certificatul ei de nastere cu numele meu de fata? Alexandru Mihaela Alexandru Mihaela Imi doresc ca dupa divort sa pot schimba numele fetitei mele in certificatul ei cu numele meu de fam.inainte de casatorie. Caut un avocat amabil si bun care ma ... (vezi toată discuția)