avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Prelungire contract pe perioadã determinatã
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Prelungire contract pe perioadã determinatã

Bună ziua, am şi eu o nelămurire cum se completează corect în revisal hg 500 perioada determinată a unui contract:
Caz 1 CIM dată început 01.10 - dată de sfârşit 01.12.2011
Prelungire act adiţional cu o perioadă determinată de 1 lună 01.12 - 01.01.2012. Cum completez în revisal hg500 acest act adiţional, voi modifica numai data de sfârşit a contractului (trecând 01.01.2012) sau voi completa dată de început 01.12.2011 - data de sfârşit 01.01.2012.:sorry:
Cel mai recent răspuns: MIRELAIONICA , utilizator 08:23, 28 Octombrie 2011
Da, se va modifica numai data de sfarsit a contractului de munca ... aveti grija ca modificarea sa fie facuta inainte de 01.12.2011 .. urmand ca transmiterea registrului sa o faceti in termenul prevazut de lege.
De ce îmi spuneţi că modificarea trebuie făcută înainte de 01.12.2011? Nu îmi mai permite să fac modificarea? Pentru cei care am operat perioada actului adiţional terbuie să corectez?
Daca faceti operarea dupa aceasta data exista posibilitatea de a nu va mai permite programul sa modificati durata c.i.m. ... am intalnit un astfel de caz in practica ...
Mulţumesc pentru răspunsuri, o zi frumoasă!!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe prioada determinata G.V. G.V. Buna ziua, daca am un contract de munca pe perioada determinata pana 07.12.2013, si vreau sa prelungesc. de la ce data trebuie sa prelungesc( de la ... (vezi toată discuția)
Transformare cim perioada determinata in nedeterminata mirela2000 mirela2000 Buna ziua, Cum pot transforma CIM din durata determinata in durata nedeterminata fara a se pierde nici o zi de lucru pentru salariat? Este suficient un act ... (vezi toată discuția)
Contractul pe perioada determinata RACF RACF am un contract pe perioada determinata care inceteaza maine ,deci trebuie sa-i fac incetarea dar vreau sa-i fac alt contract tot pe perioada determinata.nu ... (vezi toată discuția)