Buna ziua, daca am un contract de munca pe perioada determinata pana 07.12.2013, si vreau sa prelungesc. de la ce data trebuie sa prelungesc( de la 07.12.2013?) Multumesc pentru raspuns
In actul aditional vei modifica doar data de sfarsit la fel si in revisal, adica perioada mentionata in actul aditional va fi data inceput-data pana la care vrei sa prelungesti la fel ca in REVISAL si treci data de 07.12.2013 data la care isi produce efecte la fel si in revisal. Eu am primit masura pt chestia asta! Sanatate!
@petronel11
Dar dvs cum faceati initial, din moment ce ati primit masura? Cand faceati prelungirea contractului de munca, modificati atat data de inceput a contractului (=data de la care se face prelungirea), cat si data de sfarsit (pana cand s-a prelungit contractul pe perioada determinata)?
Va intreb asta pt ca acum cativa ani eu asa faceam, dupa care, mi-am dat seama ca nu e corect si am facut corectie asupra prelungirilor contractelor operate gresit.
Intr-adevar, corect e sa se modifice doar daca de sfarsit a contractului, iar la data la care intra in vigoare, sa se treaca data de la care se face prelungirea, in cazul expus 07.12.2013.