avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 83 soluții astăzi

Joi, 8 mai, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Data de la care isi produce efecte actul aditional de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Data de la care isi produce efecte actul aditional de prelungire contract

Buna ziua!
In cazul unei prelungiri a contractului individual de munca pe perioada determinata ( 3.04.2025- 3.05.2025, semnat de parti pe 1.04.2025 ) , cum e corecta formularea in actul aditional , respectiv in Revisal la "data care produce efecte" :
Prezentul act aditional produce efecte de la data comunicarii cu salariatul, respectiv 1.04.2025 SAU produce efecte incepand cu data de 3.04.2025 ? Si in Revisal , data la care produce efecte?
Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:53, 1 Aprilie 2025
~ Conținut șters la cerere ~
data de la care produce efecte 03.04.2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca pe prioada determinata G.V. G.V. Buna ziua, daca am un contract de munca pe perioada determinata pana 07.12.2013, si vreau sa prelungesc. de la ce data trebuie sa prelungesc( de la ... (vezi toată discuția)
Prelungirea unui contract FElena FElena Buna seara! Am nevoie de un sfat. Acum sunt angajata pentru o perioada determinata si imi expira contractul saptamana viitoare. Am fost intrebata daca doresc ... (vezi toată discuția)
Data la care produce efecte - revisal Micaela Tudor Micaela Tudor Buna ziua, Va rog sa ma lamuriti referitor la data la care produce efecte adaugarea unui contract in REVISAL. Parerile sunt impartite. Unii spun ca data la ... (vezi toată discuția)