avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum pot lupta cu o firma fantoma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum pot lupta cu o firma fantoma?

Acea firma se ocupa de plecari in Spania si minte oamenii pe fata. Le promite oamenilor ca or sa castige o suma buna acolo, cazarea in conditii bune si ieftina pe deasupra, si in plus nu le spun toate detaliile, cum ar fi...odata ajunsi acolo trebuie sa plateasca, chiria avans si nu le spun nici ca trebuie sa plateasca zi de zi transportul. Odata ce oamenii au ajuns acolo afla ca or sa castige mult mai putin decat li s-a spus, si nu mai vorbesc de conditii care lasa mult de dorit...stau toti la gramada, babati si femei...acum multi oameni vor sa se intoarca, dar nu mai au bani de drum...unii dintre ei chiar nu mai au bani nici de mancare...din cate am vazut pe internet sunt multi oameni nemultumiti care isi vor banii inapoi, adica vreo 1000 Lei, ca atat au platit pentru a le face dosar, contracte etc...iar firma nu mai vrea sa le dea niciun ban, ba chiar mai mult neaga tot...va rog un raspuns cat mai concret...Inca ceva, pot scrie numele acelei firme aici? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 03:51, 29 Octombrie 2011
Daca aveti date concrete va puteti adresa serviciilor specializate: SRI, Politie, Protectia Consumatorului, Inspectoratului Teritorial de Munca.
dar de ce firma fantoma? ati semnat un contract aveti dovada ca ati platit , perfect atunci va adresati unui avocat sa va reprezinte .SANATATE!
Treaba intra la exploatare, sclavie, servitudine, trafic de persoane, fiind de competenta politiei, deoarece este vorba de infractiuni foarte serioase. Asa ca sesizati atat politia romana cat si pe cea spaniola. Asemenea lucruri nu se rezolva conform dreptului civil, pentru ca un avocat nu se poate substitui organelor insarcinate cu urmarirea penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia alimentara kovacsandris kovacsandris lucrez pe camion de mare tonaj fac extern si am diurna + salar.am 2 copi minori.cit pensie alimentara trebuie sa platesc?in cartea de munca sint incadrat cu ... (vezi toată discuția)
Probleme angajator - contract fals, bani luati oana027 oana027 Buna ziua, In iuanuarie 2013 am fost una din cei cativa \\\\"naivi\\\\", ca sa nu spun altfel, care a platit in total suma de 970 RON unei firme. Agata ... (vezi toată discuția)
Salarii neplatite pentru munca prestata in strainatate Alex_koko Alex_koko Am lucrat in franta timp de 10 luni , ne mintea ca avem contracte de munca , in toata aceasta perioada nu am primit banii , ne mintea ca nu ii face virament ... (vezi toată discuția)