avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită ajutor: cum procedez pentru a avea certitudinea ca se ...
Discuție deschisă în Executare silită

ajutor: cum procedez pentru a avea certitudinea ca se suspenda executarea silita daca platesc 75 % din datorie?

am o mare prb am o datorie la fisc de 348 de mil lei vechi . mi-au pus casa la licitatie am fost la ei am stat de vb cu ei si mi sa spus ca daca depun din suma 75% mi sa spus ca atuncia mai stam de vb . eu am facut rost de 200 de milioane lei vechi si nustiu unde sai depun . la fisc sau la cec imi este frica sa nu raman cu banii dati si sa nu mi se ratraga licitatia va rog sa ma invatati ce ar fii de facut va doresc o zii bn si astept raspuns urgent nu stiu cu cine ar trebui sa stau de vb ca eu am aceasta suma sa o depun si imi iau un angajament prin notariat daca se poate sau direct cu fiscul ca restitui restul de bani . va rog sa ma indrumati unde sa deschid usa prima data si la cine ca sa nu raman si cu banii dati si cu licitatia va rog din suflet va multumesc si astept raspuns urgent

Cel mai recent răspuns: Catalina Apetrachioaei , Consilier juridic 04:26, 27 Octombrie 2011
mergeti la inspectorul care gestioneaza dosarul de executare silita- de obicei cel care semneaza in dreapta jos pe somatia sau orice act de executarea care v-a fost trimis.Tot la finante se depun banii in contul indicat de inspectorii de la urmarire.Daca doriti sa fiti sigur ca se va opri licitatia mergeti si discutati cu seful de la urmarire din cadrul finantelor sau...de ce nu chiar cu directorul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament cumparat la licitatie (plata restanta intretinere) c23mina c23mina am cumparat un apartament de la o firma apartamentul fiind cumparat de firma respectiva de la fisc fiind scos la licitatie de catre fisc ca urmare a neplati de ... (vezi toată discuția)
Contestare decizie de impunere anaf alina_25 alina_25 Am primit recent un plic de la anaf prin care am fost instiintata ca datorez 350 lei contributii de sanatate pentru anul 2015 pentru un depozit ... (vezi toată discuția)
Executare silita imobil de fisc daniela2007 daniela2007 Buna ziua. Sotul meu a avut o societate care a dat faliment. Datoria de 70000 lei pe care o avea la finante a fost trecuta pe persoana fizica, sotul meu avand ... (vezi toată discuția)